Χρήσιμες πληροφορίες

Συνδεθείτε!

ΤΡΙΦΥΛΛΙ

Τροφή πλούσια σε καλής ποϊότητας πρωτεϊνη, ασβέστιο και φυτικές ίνες.

Διατηρείται σε ποσοστό υγρασίας 20%-22%

ΑΧΥΡΟ

Περιέχει ελάχιστες θρεπτικές ουσίες σε αντίθεση με τις φυτικές ίνες οι οποίες είναι αρκετές. Είναι εύγευστο και βοηθάει το ζώο στην χώνεψη.

Διατηρείται σε ποσοστό υγρασίας 18%-20%

ΤΣΑΪΡΙ

Η περιεκτικότητά του σε θρεπτικά συστατικά το κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στα ζώα. Το ασβέστιο, το φώσφορο και η πρωτεϊνη είναι τα συστατικα που το χαρακτηρίζουν.

Διατηρείται σε ποσοστό υγρασίας 19%-21%

ΚΡΙΘΑΡΙ

Το κριθάρι είναι πλούσιο σε πρωτεϊνες, βιταμίνη Β1, λίπη και έλαια. Περιέχει ελάχιστες φυτικές ίνες και πολλούς υδατάνθρακες (άμυλο). Επίσης έχει μικρή ποσότητα ασβεστίου και είναι αρκετά παχυντική τροφή. Ορισμένα ζώα έχουν αλλεργία σ’αυτό και βγάζουν εξανθήματα στο δέρμα ή εμφανίζουν πρόβλημα στα άκρα από την υπερβολική ποσότητα.

Διατηρείται σε ποσοστό υγρασίας μικρότερο του 14%

ΒΡΩΜΗ

Τροφή πλούσια σε πρωτεϊνες, βιταμίνη Β1, λίπη, έλαια και φυτικές ίνες. Έχει ελάχιστο ασβέστιο και δεν έχει παχυντικές ιδιότητες όπως το κριθάρι. Απελευθερώνει γρήγορα την ενέργεια γι’αυτό και χρησιμοποιείται ως τροφή αλόγων ιπποδρόμου διότι τα κάνει νευρικά και αποδίδουν καλύτερα στους αγώνες.

Διατηρείται σε ποσοστό υγρασίας μικρότερο του 14.5%

ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

Το καλαμπόκι είναι μια τροφή που συνδυάζει τα θρεπτικά συστατικά του κριθαριού και της βρώμης. Περιέχει πολλούς υδατάνθρακες (άμυλο) και λίγες πρωτεϊνες και φυτικές ίνες. Ιδιαίτερα παχυντικό και προσφέρει μεγάλα ποσοστά ενέργειας.

Διατηρείται σε ποσοστό υγρασίας μικρότερο του 14%

ΣΙΤΑΡΙ

Μεγάλη περιεκτικότητα ενέργειας με λίγες πρωτεϊνες και φυτικές ίνες.

Διατηρείται σε ποσοστό υγρασίας μικροτερο του 14%

ΣΟΓΙΑ

Τροφή πλούσια σε πρωτεϊνες και έλαια. Χορηγείται σε μικρές ποσότητες διότι είναι ιδιαίτερα παχυντική και βαριά για τα ζώα.

Διατηρείται σε ποσοστό υγρασίας μικρότερο του 13%

ΠΙΤΟΥΡΟ

Περιέχει πολλές φυτικές ίνες και λίγες πρωτεϊνες ορισμένες από τις οποίες δεν χωνεύονται. Ο φώσφορος και το ασβέστιο που περιέχει δεν είναι σε σωστά επίπεδα (περιέχει περισσότερο φώσφορο απ' ότι ασβέστιο ενώ τα κόκκαλα του οργανισμού χρειάζονται διπλάσια ποσότητα ασβεστίου από ότι φώσφορο). Προτιμάται να αποθηκεύεται για μικρό χρονικό διάστημα διότι απορροφά υγρασία και γίνεται ιδιαίτερα ξινό και ακατάλληλο.

 

 
free pokerfree poker

Παραγγελίες - Ερωτήσεις

Το E-mail σας:
Θέμα:
Μήνυμα:

Ψηφίστε:

Πόσο ικανοποιημένοι μείνατε απο τα προϊόντα μας?